Master Woodglue D3

 

Beschrijving product

TACKMASTERS Master Woodglue D3 is een houtlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van (constructie-) verbindingen: pen-gat, zwaluwstaart, drevels, veren etc. Ook geschikt voor het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout. Zowel binnen als buiten toepassing, beperkt geschikt tegen weersinvloeden en kan slechts kortstondig in aanraking komen met vocht.

 

Toepassingsgebieden

TACKMASTERS Master Woodglue D3 is uitermate geschikt voor het verlijmen van: de meeste houtsoorten, waaronder hard- en zachthout en exotische houtsoorten. Ook voor multiplex, MDF, fineer, hardkunststofplaten en andere houtachtige materialen.

 

Verpakking 

500 mL - 750 mL

€ 4,96

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Download TDS
Master Woodglue D3 - NL.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB

Master Woodglue D4

 

Beschrijving product

TACKMASTERS Master Woodglue D4 is een (kook) watervaste houtlijm speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van (constructie-) verbindingen: pen-gat, zwaluwstaart, drevels, veren etc. Ook geschikt voor het watervast verlijmen van montageverbindingen van hout. Voor zowel binnen als buiten toepassingen waarbij vaak en veel condensatie optreedt. Hoge verdraagzaamheid van weersinvloeden. 

 

Toepassingsgebieden

TACKMASTERS Master Woodglue D4 is uitermate geschikt voor het watervast verlijmen van: de meeste houtsoorten, waaronder hard- en zachthout en exotische houtsoorten. Ook voor multiplex, MDF, fineer, hardkunststofplaten en andere houtachtige materialen. In buitenmeubilaire en houten boot constructies.  

 

Verpakking

- 500 mL

€ 7,70

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen
Download
Download TDS
Master Woodglue D4 - NL.pdf
Adobe Acrobat document 1.9 MB

gerelateerde producten