Polymeerlijm van Tackmasters

Modified Silyl Polymeren, ook wel MS-Polymeer Lijm genoemd,  is een lijm op basis van Silaan moleculen die een sterke verbinding mogelijk maakt. De lijmverbinding komt tot stand doordat de lijm moleculen (silaan moleculen) reageren met vocht uit de lucht. Deze reactie zorgt voor een onderlinge binding en een super sterke hechting.

 

MS-polymeerkitten van Tackmasters zijn echte alleskunners. Ze zijn erg sterk en daarom heel goed te gebruiken als lijm- en constructiekit. Maar, MS-polymeerkitten zijn ook goed overschilderbaar en ze hechten op vrijwel alle, ook lichtvochtige, ondergronden waardoor het dus ook prima afdichtkitten zijn. Daarnaast zijn de polymeerkitten van Tackmasters geheel weekmaker- , oplosmiddel-, siliconen- isocyanaatvrij. Nog een bijkomend voordeel van onze MS polymeerkitten is dat de kitten flexibel zijn en weinig krimp vertonen. Hierdoor kan het enige werking van de ondergrond goed opvangen. 

 

Toepassingsgebieden MS Polymeer lijmen.

 

Polymeer Lijm of MS Polymeer is toe te passen binnen veel verschillende industrieën. Variërend van bouw en constructie, interieur, sanitair tot zelfs medische toepassingen. Doordat deze lijm zuur- en oplosmiddelvrij is kan deze worden toegepast op gevoelige materialen. Denk hierbij aan natuursteen, maar ook bijvoorbeeld EPS (piepschuim). De Polymeer Lijmkit is dus inzetbaar in de meest voorkomende situaties.

 

Polymeerlijmen van Tackmasters

  • Unibond (Crystal)

Dé Polymeerkit van het moment, lijmt en kit nagenoeg alles zelfs onderwater. Tackmasters Unibond is een universele lijm- en constructiekit op basis van MS polymeren. Deze oplosmiddelvrije kit is geschikt voor het lijmen van alle soorten materialen zoals hout, metaal, EPDM, lood, koper, zink, EPS, kunststoffen, beton, steen etc. Niet geschikt voor PE en PP.

 

Kleuren:

 Standaard: transparant, wit, zwart, grijs, RAL 9001, beige, bruin, aluminium. Overige kleuren op aanvraag leverbaar


  • Unibond High Tack

Naast de standaard UniBond is er natuurlijk ook de High Tack polymeer. Dit is een lijmkit met een hogere aanvangskleefkracht dan de standaard Polymeer lijmkit. Dit wordt bereikt door het toevoegen van een extra ingrediënt die de High Tack dikker maakt en zo voor een hogere kleefkracht zorgt. Deze High Tack lijmkit kan worden toegepast in situaties waarin een materiaal wordt verlijmd dat direct vast moet blijven zitten. De High Tack lijmkit heeft na uitharding nog steeds de super sterke eigenschappen van de standaard UniBond.

 

Kleuren:

 

Standaard: zwart en wit. Overige kleuren op aanvraag leverbaar, vraag naar de voorwaarden.  


Reactie schrijven

Commentaren: 0